Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki tärkeimmät yhteystietomme. Sivuilla listattuna myös sosiaalisen median tilit, sekä mahdolliset avoimet työpaikat.

Toimisto

Osoite:

Tavarakuja 1 04140 Materiala

Puhelin:

04 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Roipe@Roipe.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00 – 16:00
La: 10:00 – 14:00
Su: Suljettu

Sosiaalinen media

Olemme laskeutuneet vahvasti myös sosiaalisen median maailmaan. Löydät kohtalaisen aktiiviset tilimme kaikilta suosituimmilta alustoilta. Käy laittamassa kaikki käyttämiesi palveluiden tilit seurantaan niin pääset seuraamaan päivittäistä toimintaamme vähän lähempää kuin muut. Tileillä kattavasti tietoa toiminnastamme, erilaisesta roippeesta sekä paljon muusta. Luvassa varmasti myös hauskoja arvontoja, sekä kilpailuja.

Facebook.com/Roipe

Twitter.com/Roipe

Instagram.com/Roipe

Pinterest.com/Roipe

Whatsapp: 045 - 123456

Olemme myös suositussa Whatsapp palvelussa. Laita numero talteen ja pistä viestiä mikäli tulee mitään kysyttävää mieleen. Vastailemme mahdollisuuksien mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Työpaikat

Kasvavaan yhteisöömme etsitään myös määräajoin osaavaa, ahkeraa ja ammattitaitoista työntekijää. Kaikki avoimet työpaikat listataan aina tällä sivulla, joten vieraile sivuilla säännöllisesti niin pysyt kartalla muutoksista.

Mikäli olet ahkera ammattilainen ja etsit töitä niin voit aina tulla käymään toimistollamme ja pudottaa CV:n tai pistää sen tulemaan vaikka postilla tai sähköpostitse. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja rohkeutta näissäkin asioissa.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme liittyen mielessä niin ota rohkeasti yhteydessä. Ylempänä on tarjolla kattava lista erilaisia keinoja ottaa yhteyttä. Autamme erittäin mielellämme kaikissa toimintaamme sekä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.